Informatie

 • Feestlocatie

  Feestlocatie

  Eindelijk kunnen we een klein beetje van de spanning – voor jullie dan – wegnemen. Zoals aangekondigd zouden we de feestlocatie via de website bekend maken. Bij deze! Het adres van de feestlocatie is: Dorpskade 31 in Wateringen

  lees verder

 • Locaties burgerlijk en kerkelijk huwelijk

  Locaties burgerlijk en kerkelijk huwelijk

  De Hofboerderij heeft een beperkte capaciteit, terwijl de Sint Jan de Doper kerk groot genoeg is. We willen jullie niet ter plekke teleurstellen als er geen plekje is. We zouden het erg bijzonder vinden als jullie erbij zijn, lukt het niet, zien we elkaar zéker op de feestlocatie!

 • Parkeren en verkeersomleidingen

  Parkeren en verkeersomleidingen

  Aan de Dorpskade is het ideaal feesten, maar ietsje minder ideaal parkeren. De auto kan worden gestald op het parkeerterrein van CM Staal naast de locatie, in de Molenwijk die erachter ligt, bij zwembad de Waterman, in de wijk tegenover de feestlocatie, bij de Rabobank of het gemeentehuis. Het is prima aan te lopen en we rekenen op mooi weer. En wie dichtbij woont, neemt gewoon de fiets!

  lees verder

 • Programma

  Programma

  Vrijdag 23 maart 2012
  12.30 - 13.30 uur: burgerlijk huwelijk (de Hofboerderij in Wateringen - Hoflaan 1)
  14.00 - 15.00 uur: kerkelijk huwelijk (de Sint Jan de Doper kerk in Wateringen - Herenstraat 162)
  16.00 - 18.00 uur: vrijdagmiddagborrel (Dorpskade 31, Wateringen)
  19.00 uur: private dinner
  (de locatie van het private dinner blijft nog even top secret voor onze daggasten. Pas op de dag zelf hoor je welke bijzondere locatie we hebben gevonden!)

  Zaterdag 24 maart 2012
  20.00 - 01.00 uur: feest! (Dorpskade 31, Wateringen)

   

 • Dresscode feestavond

  Dresscode feestavond

  De locatie wordt prachtig aangekleed. U toch ook!? Een feestelijke cocktail-dress voor de dames en smoking voor de heren is zeker niet verplicht maar draagt wel bij aan een nog mooiere avond.

 • Cadeautip

  Cadeautip

  We hebben nog wel wat ideeën voor dingen die we graag nog een keer zouden willen doen, kopen of bezoeken. En wat niemand van ons weet, is dat we heel enthousiaste enveloppenverzamelaars zijn.